اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد
سرخط خبرها

راه‌اندازی قطار سمنان، دامغان و شاهرود به مقصد مشهد| مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ۱۰ ساله جابجایی مسافر را شکستیم

  • کد خبر: ۱۳۳۰۲۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
  • ۱
راه‌اندازی قطار سمنان، دامغان و شاهرود به مقصد مشهد| مدیرعامل راه‌آهن: رکورد ۱۰ ساله جابجایی مسافر را شکستیم
آیین بهره‌برداری از قطار مسافری سمنان، دامغان و شاهرود به مشهد مقدس با حضور مدیرعامل راه‌آهن برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید میعاد صالحی مدیرعامل راه‌آهن و معاون وزیر راه و شهرسازی در آیین راه‌اندازی قطار مسافری از مبدا سمنان، دامغان و شاهرود به مقصد مشهد مقدس در ایستگاه راه‌آهن سمنان، گفت: راه‌آهن در دو بخش باری و مسافری فعالیت دارد که بخش باری حوزه ترانزیتی را هم شامل می‌شود و بخش مسافری بخشی است که مردم بیشتر با آن سروکار دارند و در واقع ویترین صنعت ریلی است.

وی با اشاره به وضعیت اقتصاد ضعیف صنعت ریلی در سال‌های اخیر و همچنین بیماری کرونا که موجب عدم توسعه صنعت ریلی به ویژه در حوزه مسافری شده بود، بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تقویت راه‌آهن در دستور کار قرار گرفت، ولی متاسفانه در چند سال اخیر، لکوموتیو‌های زیادی، تعمیر نشده باقی مانده و نوسازی لکوموتیو‌ها نیز انجام نشده بود، همچنین بیش از دو هزار میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران قطعات فنی بخش لکوموتیو وجود داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در بند ۲۴ و ۲۵ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه افزود: پنج سال از شروع برنامه ششم توسعه می‌گذرد، اما ارتقای خدمات در حوزه ریلی در حد انتظار نیست و دولت سیزدهم برای جبران این عقب‌ماندگی بصورت ویژه تلاش می‌کند.

صالحی ادامه داد: تلاش کردیم که وضعیت را بهبود دهیم و به لطف پروردگار و تلاش همکاران در ستاد و مناطق، طی ۴ ماهه اول امسال، رکورد ۱۰ ساله جابجایی مسافر را شکستیم.

وی خاطر نشان کرد: در دوران پسا کرونا استان‌های متعددی متقاضی توسعه قطار‌های مسافری به ویژه به مقصد مشهد مقدس هستند و استان سمنان نیز یکی از این متقاضیان بود.

صالحی درباره قطار مورد بهره‌برداری گفت: این قطار شامل واگن‌های ۴ تخته چهار ستاره و ۶ تخته بوده و با قیمت مناسب و زمان مطلوب، مسافران را از مبدا سمنان، دامغان و شاهرود به مشهد مقدس و بالعکس جابجا می‌کند.

مدیرعامل راه آهن یادآور شد: تداوم قطار مسافری سمنان، دامغان و شاهرود به مشهد مقدس و برعکس، منوط به استقبال شهروندان و ضریب اشغال مناسب است.

صالحی افزود: به‌دنبال مطالبات مردم و مسئولین و نمایندگان مجلس، علی‌رغم محدودیت‌های موجود، همانطور که وعده کردیم این کار انجام شد و امروز شاهد خدمت‌رسانی به زائران عزیز هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر امیدآفرینی در جامعه با رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات مردمی، تصریح کرد: با اصلاح قوانین، کاهش بوروکراسی و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد.

صالحی افزود: اگرچه تحریم‌های خارجی در ایجاد مشکلات کشور نقش دارد، ولی تحریم‌های داخلی، اثر به مراتب بیشتری دارد و خود عامل ۹۰ درصد مشکلات است که با همراهی و همدلی در دولت سیزدهم، برای رفع این مشکلات تلاش می‌شود.

در این آیین حجت‌الاسلام و‌المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه و علی اصغر خانی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس نیز حضور داشتند و تندیس متبرک آستان قدس رضوی و نشان خدمت «همه خادم‌الرضا هستیم» در آیینی به مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اهدا شد.

براساس گزارش، حرکت قطار محلی سمنان- دامغان- شاهرود به مقصد مشهد مقدس از روز پنجشنبه ۲۸ مهرماه آغاز شد.

حرکت این قطار همه روزه ساعت ۱۰:۳۵ صبح از ایستگاه سمنان آغاز می‌شود و در ایستگاه دامغان و ایستگاه شاهرود برای سوار شدن مسافران، توقف دارد.

ساعت ورود این قطار به مشهدمقدس ۱۸:۳۰ است و بازگشت قطار از مشهد ساعت ۲۳:۴۰ خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
0
0
زپرت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->